mandag 24. november 2008


SøsterHelg

 Mari tok seg litt fri fra Folkehøyskolen og kom til meg fra fredag til søndag. Vi hadde store planer om å ha litt juleverksted eller "julegaveidèmyldring". Men det blei ikke så veldig mye av det. Skylder på at julestemninga ikke har kommet enda, vi er tross alt fortsatt i november ;) 
Men vi fikk gjort mye annet koselig og (u)nyttig!
Starta med shopping på lørdag. Så en cafè pause på "BareJazz". (Etter anbefaling av Ellen) Det var et utrolig koselig sted, og tydeligvis veldig populært! Det var stappfullt, men vi ga oss ikke. Vi hadde bestemt oss for å sitte der, så det var bare å vente... Imens hørte vi på musikk i etasjen under. "Bare Jazz" er nemlig en cd-butikk med cafe. Endelig fikk vi bord og koste oss med kaffe mocca/kakao og bolle med hvit sjokolade...
Glad vi sjekka ut anbefalingen - takk Ellen!


Seinere spiste vi middag på den indiske restauranten "Jaipur". God og veldig mye mat... 
Så blei det filmen "Fatso" på kino. 

Søndag dro vi på marked på Blå. Kjøpte med oss boller fra "Godt Brød" på vei hjem igjen. Så noen timer foran tv`n med diverse repriser på (u)nødvendige tv-serier ;)


Søndagen fikk en perfekt avslutning med filmen     
"I et speil i en gåte" på kino. 

Tusen takk for en fin helg søstra mi

5 kommentarer:

Runa sa...

Veldig koselig for mamma`n og pappa`n at dere koser dere så masse sammen!Skulle ikke tro det når dere var en 15 - 16 år yngre!Vrææææl og krangling!Hi hi;-)

Marte sa...

Hehe..ja utrolig å tenke på ;-)

mari sa...

hahaha!! ja det er rart å tenke på!!:) men tuuusen takk for en suuuper fin helg!! jeg storkoste meg!! og håper det komemr til å bli flere:D

Marte sa...

Mari: Det kommer garantert til å bli flere :D

=Anja sa...

Utrulig hyggelige foreldre du har da!

:::000)))