mandag 17. november 2008

Magisk helg i Trondheim!


Ekte, inderlig, varm, følelseladet, stemningsfull, uttrykksfull og ærlig - konserten hadde ALT! Tror aldri jeg har opplevd noe i nærheten. Betty strålte - hun hadde riktignok en glitrende kjole i sølv, men det var ikke bare den som glitret. Det er heller ikke
mange som kan bære en sånn kjole uten å bli litt borte bak alt glitteret. Men Betty er definitivt rett person - det var et perfekt antrekk - helt perfekt. Hun var en glitrende diva rett og slett.

Det hele skjedde i Vår Frue kirke i Trondheim kl. 18.oo lørdag kveld. Jeg visste at dette kom til å bli bra - men det ble så mye mer enn det! Det var ikke bare en konsert med musikk og sanger. For Betty synger ikke bare, det er som om hun snakker innenifra, du ser at hun virkelig mener det. Hun synger med hele kroppen og det treffer deg midt i hjertet! Det er egentlig umulig å beskrive. Det må bare oppleves. De som ikke var der, gikk virkelig glipp av noe. Og når det er sagt er jeg neimen ikke sikker på om det var plass til flere i kirken heller...!
Det ble en magisk kveld. Og det var det flere som bidro til. Betty Love-Fi Orchestra og Songlaget Bygdaljom med dirigent Trine Furnes gjorde det hele fullkomment.

Jeg er så heldig å ha en mamma som ordnet hele turen og opphold på Britannia hotel. Kjempe glad for å få oppleve helgen sammen med deg!

Vi reiste med fly til Trondheim tidlig fredag morgen.

Så spiste vi lunsj på Tulla Fischer med Anja seinere på dagen. I løpet av helgen rakk jeg også å møte to gode venninner som bor i Trondheim - Stine og Ellen. Alltid like koselig å skravle med dem, synd vi sees så sjelden...
Jeg merker jeg savner Trondheim litt. Det er liksom så trygt, og akkurat passe stort. Synes også Trondheim har de koseligste kafeene og den absolutt beste kaffen.

Søt chilli på kafé Dromedar er min favoritt.


4 kommentarer:

=Anja sa...

Innmari trivlig å treffe deg igjen,Marte:o)
Tenker vi møtes en x igjen

Ps Fikk nettop høre at Stolt åpner igjen i desember:0)

Klæm

Slutt

Ellmine sa...

Dumt jeg ikke ble med på konserten, (hvorfor tenkte jeg ikke på det) men vi fikk jp heldigvis sjekka ut brukbar.Det ble den koseligste cafeturen jeg har vært på siden du dro fra trondheim. Glad du kom;)

Marte sa...

Anja: Trivlig å treffe deg også, og vi sees sikkert igjen! Så bra at Stolt skal åpne igjen :)

Ellen: Ja, du skulle absolutt ha vært på konserten. Jeg tenkte heller ikke på det...
Veldig koselig cafetur, alltid like fint å møte deg. Og spesielt i Trondheim da - gøy å sjekke ut Brukbar!

Lilly Craft sa...

:D