søndag 7. september 2008


OSLOLIV


Nå bor jeg i Oslo. En liten hybel i Sinsenveien, ved Carl Berner. Dette kan bli spennende, alt eller ingenting kan skje...

I helga hadde jeg søsterbesøk. Mari hadde første frihelg fra Holtekilen folkehøgskole. Vi koste oss hjemme i den nye leiligheten fredag kveld, så blei det shopping, middag på Peppes og kino på lørdag.

Søndag kom mamma og pappa. Vi dro for å se på operaen som vi har hatt lyst til lenge. Spiste en nydelig middag, med en enda bedre dessert :)
Sjokoladetrøffelkake med chili - og mandarinsorbet!
TUSEN TAKK for en veldig koselig dag.

7 kommentarer:

Runa sa...

Det var DET , det var! Chilli og mandarin sorbet!
Takk for kompliment om bilder..men jeg ser hvem som SER motivene..!
Kos deg i Oslo Marte..følg hjertet ditt!La deg rive med i spennende ting!Bruk den tiden du behøver for å finne din plass i livet!Det er ikke sikkert det er fotograf du skal være veit du ;-)!Klem!
Det er litt tomt i heimen!Men heldigvis har jeg Pridan min....

Sylvi sa...

Godt å se du blogger igjen! Det er alltid spennende å ta en titt innom for å se om du har tatt noen nye bilder, Marte!

Og for et hyggelig krypinn du har! Jeg drar kjensel på noen av møblene dine - pulten og stuebordet ;-) Har nemlig sånn selv - IKEA er TOPP!! :D :D :D

Jeg tror ALT kommer til å skje! ;-)

Klem

Ellmine sa...

Så fantastisk å endelig se hvordan du har det. Jeg har så lyst til å komme å bosøke deg. Kanskje jeg kan få det til i uke 41(veldig usikkert) men vil veldig gjerne. Det så faktisk mye større ut i leiligheten din enn jeg trodde det ville være, takket være ikea vil jeg tro. Bildene fra opraen var utrolig fine, likte spessielt godt med av deg, i gjennskinnet og nærbildet av mari:) Du er så flink du, hvordan ser det ut på jobbmarkedet da?

Surfine sa...

Så morro å se bilder fra deg Marte, har savnet bloggingen din:o) Her var det flotte bilder og hyggelig å høre hvordan du har det også. Jeg er sikker på at tiden fremover blir spennende!! Det er bare å gripe fatt og prøve vingene når oppdriften kommer;o)

Marte sa...

Mamma: Tusen takk! Godt du har Pridan min...

Sylvi: Takk for koselig kommentar - og ja IKEA er topp ;)

Ellen: Så fint å høre fra deg! Har kjempelyst på besøk, så det håper jeg vi kan få til! Plassen i leiligheten blei ikke så verst nei, takket være IKEA!
Når det gjelder jobb, er jeg nok ikke helt i gang enda. Jobber med en broskyre til en barnehage i kongsberg, så får jeg bare se hva som skjer etter det...
Håper vi sees i uke 41!

Sufine: Takk for koselig kommentar! Håper på å få prøvd vingene ;)

Heidi sa...

Kult bilde av deg v operaen! Jeg vil også komme på besøk! Eller så må du veldig gjerne komme hit til bergen når det passer for deg! Alltid velkommen! Men håper du trives i Oslo og finner drømmejobben! :) Ching!

Marte sa...

Heidi: Så koselig med kommentar fra deg! Jeg vil gjerne ha besøk av deg også :) Også har jeg veldig lyst til å komme til Bergen en gang... Må vel kunne få til det! Håper vi sees snart - enten her eller der ;) Ching Bling!