onsdag 30. januar 2008

Kvikk Lunsj - Takk For Turen

Må bare blogge denne reklamen igjen. Gir en så god stemning - blir rett og slett glad av den uten helt å vite hvorfor :)

6 kommentarer:

Betty Boom sa...

Sikkert fordi du har et forhold til fjellene og fordi det ligger en slags respekt i å takke for turen, kanskje. Jeg synes de skulle brukt en norsk tekst på melodien da!

Marte sa...

Ja, kanskje! Får litt hyttestemning, og lengter litt til koselige turer og god ferie - følelse :) Men tror mye av det som gjør reklamen så fin er nettopp melodien til...!! skjønner hvorfor du synes den burde hatt norsk tekst. Men tror ikke det ville blitt det samme ;) Liker den veldig godt sånn som den er!

Ellmine sa...

Du hvordan får du til å legge ut videoer på bloggen??

Runa sa...

;-) det er ikke så lenge til påske Marte!Da blir det skitur og tradisjonell pølse grilling med røyk i øya og stor innsats med sitte plass graving før vi kommer i gang...;-)! Tradisjon er viktig veit du !

Marte sa...

Hehe...Påske blir bra! Med alt som hører med ;) Som sagt tradisjon...

Unknown sa...

hei! :o) Vet ikke om du leser denne komentaren på dette gamle innlegget ditt. Jeg lurte bare på hvordan du klarer å få inn videoer fra Youtube inn på bloggen din? :o) Jeg er en nybegynner på blogging skjønner du.. hehe :o)