mandag 16. mars 2009


Koselig besøk, fint vær og kin0!
Mari kom på lørdag, det ble hjemmelaget pizza og dvd på kvelden. Søndag var det strålende sol og deilig vår. Vi gikk til byen og kikket litt i søndagsåpen koselig butikk - Sjarm på Grünerløkka. Så ble det filmen"Menn som hater kvinner" på kino. 
Basert på Stieg Larssons roman. Når man har lest boka er det alltid spennende å se om filmen er sånn man har sett for seg personene. Man vil automatisk sammenligne og tenke på alt som er forskjellig fra boka. 
Jeg hadde lest boka, Mari hadde ikke. Og vi synes begge at filmen var bra! Brutal, men veldig spennende og fantastiske skuespillere. 


Fin helg!


4 kommentarer:

Surfine sa...

Ser ut som om dere koste dere ja!

den filmen skal jeg også se, elsket bøkene, så jeg gledegruer meg til å se om bildene i hodet mitt stemmer med filmen. det er alltid spennende:o)

Ønsker deg en fin uke!

Runa sa...

Dere er flinke til å være sammen og skape fine øyeblikk!Det er det aller viktigste i livet ;-)!Tenk at jeg er mamma til to SÅ flotte jenter...smelt!Pappan og jeg skal se filmen i dag!Ha ei fin uke Marte mor!

=Anja sa...

Godt å se bilde av deg-Marte!
Det blir noe helt annet uansett- meaning på en positiv måte

God kveld ifra Trondheim:0)

Slutt

Marte sa...

Surfine: Takk - fin uke til deg også :) Ja bøkene er utrolig bra! Jeg også gledegruet meg litt til å se filmen... man vil liksom holde fast på det bildet man har dannet seg i hodet!

Mamma: Tusen takk, det var koselig sagt ;) Kos dere på kino - er spent på å høre hva dere synes!

Anja: Takk Anja - koselig at du stikker innom bloggen min :)