søndag 1. juni 2008

En uke igjen nå...
så er eksamen over. Da skal 6 oppgaver levers med til sammen 61 bilder.
Jeg har i det siste vært i Kongsberg og Hemsedal for å jobbe med eksamen. Nå er jeg tilbake i Trondheim, hvor jeg skal ta det siste bildet. Det skal skje i mårra, gleder meg til det er over. Da gjenstår "bare" masse redigering, så er jeg forhåpentligvis i mål med alle oppgavene og kan levere til fristen på fredag.

Så er faktisk skolen slutt - jeg er da ferdig med to år på Norsk Fotofagskole og er ferdig utdannet fotograf. Det er litt skummelt å tenke på. Hva skal man da ta seg til?! Det er det store spørsmålet som det er vanskelig å finne et fornuftig svar på. Jeg får bare vente å se... Prøve å kanskje få meg noen småjobber og oppdrag som fotograf. Er ikke sikker på hva jeg vil enda, og føler meg egentlig ikke helt klar til å begynne og jobbe. Føler jeg trenger å lære mer først...

Men først skal jeg nyte sommeren! Interail står for tur, noe jeg gleder meg veldig til!
18. juni drar jeg, Ellen, Heidi og Charlotte på tur. Starter med fly til Bremen, så blir det tog videre. Vi har blandt annet tenkt oss til Amsterdam, Paris, Bordeaux, Barcelona, Provence, Cannes , Nice, Pisa og Sveits. Men planene kan jo endre seg underveis. Det er vel litt av meningen med interail - bare reise dit man føler for og ta ting som de kommer :) Tror det kommer til å bli en flott, spennende og utfordrende tur!

Det er vanskelig å fokusere på eksamen når interailturen er så nærme... Men når denne uka er over skal jeg ikke gjøre annet enn å tenke, pakke og glede meg!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til! Du har godt blikk og tar gode bilder!

Marte sa...

Tusen takk - så koselig å høre :)

Runa sa...

NYT den siste tida !GLED deg masse til interrail !sees!

Runa sa...

MARTE! gleder meg til å se bildene!;D kos deg masse den siste tiden;) dra på mormors å spis masse kaker!! klemmer fra søstra di;)

Marte sa...

Mamma: Tusen takk!
Mari: Takk - så koselig at du er innom søstra mi :)Skulle ønske du kunne kommet på besøk før jeg flytter... da skulle vi ha spist masse kaker på mormors ;)

Betty Boom sa...

Kor artig. Vi og skal på interrail. Vi starter ca. 25. Juni. Kanksje våre veier krysses :)