fredag 7. mars 2008

MATREPORTASJE


Lever en serie på 10 sider til et matmagasin. Serien skal ha et tema. Halvparten av bildene skal være av matretter, resten skal forsterke stemningen.
10 kommentarer:

Betty Boom sa...

Du har et supergodt øye, Marte. Sååå glad for at vi møttes.

Betty

Marte sa...

Tusen takk Betty - det er så utrolig koselig å høre!

Sylvi sa...

...sjokolade frister ikke mindre nå for å si det sånn ;-) Jeg digger leken med dybdeskarpheten på godisene, lyset og stemningen du har fanget!! Du er dyktig, Marte!

Koselig bursdagsfeiring!! Kan se hvem mamman din ligner på!! - kjære vene!!! ...Ser det selv når jeg selv kikker meg i speilen ;-) Kjente trekk.

Ha en super uke!

Runa sa...

Kjempe fine bilder Marte!...selv om jeg vet at du ikke er fornøyd sjøl......;-)Dette er jo det du liker aller best sier du og forventet av deg selv at det skulle bli masse bedre !Jeg syntes det er super bra for å jobbe under press!...du liker jo å ha god tid til å tenke masse....noe som ikke er nødvendig tror jeg...:-)
-Og riktig som Sylvi sier..kjente trekk....ser ut som jeg er nesten 90 jeg også der !!!;-)

Ellmine sa...

Marte! De bildene fra dromedar. De var skikkelig proffe, jeg er sikker på at du kunne hatt de i et magasin. Skikkelig fine bilder. Nesten så du burde tilby cafeen å kjøde de av deg=P Og utolig fristende og stemningsfull serie!

mari sa...

enig med ellen;) flotte og stemningsfulle bilder!! cafeen ville sikkert med glede hatt de på veggen;) det ser så profft ut! du er ikke bare på god vei.....du er der!<3 er utrolig stolt av deg!

Marte sa...

Tusen takk alle sammen! Jeg blir så glad av å lese det :)

Sylvi sa...

Jeg sier det ikke bare for å være snill... Jeg ønsker du skal få øynene opp og se deg selv! Ikke la dårlige tanker om deg selv få ødlegge fremgangen i det du virkelig kan og liker aller mest; nemlig fotografere!! DETTE KAN DU!!!

klem

Runa sa...

..... Det vel mange ting du liker bedre enn å fotografere...iallefall akkurat nå...!Men akkurat dette temaet er vel veldig i din gate!?
Gleder meg veldig til du kommer hjem til påske! Da skal vi kose oss noe forgruselig!!!!!

Surfine sa...

oi oi oi Marte disse bildene var virkelig flotte altså!!! Jeg fikk skikkelig magasin-følelse av de, det vil si glossy og lekkert;o) Bursdag ja, gratulerer på etterskudd!!