torsdag 1. november 2007

DRITT LEI

Portrettkurset er ENDELIG over. Siste innlevering i dag.
Det har vært masse å gjøre og masse som ikke blei som det skulle...
Bildene til siste oppgave tok jeg i går...(Gruppeportrett minimum 5 personer) Jeg hadde mange planer og ideer - men modellene hadde ikke like god tid som meg. I utgangspunktet var det bare så vidt jeg fikk med fem personer på bildet. Da det viste seg at den siste jenta ikke kom - måtte danselæreren steppe inn... Som sagt - ingenting blei som jeg hadde tenkt.
Barnefotografering var en utfordring. Oppgaven var å ta 10 bilder av et barn på 1-3 år. Fem skulle tas ute og fem i studio. Jeg fotograferte en nydelig gutt på 2 1/2 år. Han hadde akkurat fått seg nye "løpe" sko - så han gjorde ikke annet enn nettopp å løpe... Jeg kunne ikke gjøre annet enn å løpe etter! Det er ikke enkelt å få en unge til å sitte stille - jeg skjønner det jo godt. Hvorfor sitte stille i et studio når man heller kan løpe rundt og rundt og rundt...?!

3 kommentarer:

Runa sa...

Forstår godt at du er dritt lei;-)!
Men bildene av gutten med nye løpe sko er nydelige!Spes.det første! Vakkert blikk! Hvil deg i helga og kos deg!Om du ikke blir fornøyd...tenk ..det er DETTE du lærer av!-Man skal ikke være verdensmester på første forsøk...det er for lett!...Og ingen kan si at du ikke legger ned en STOR innsats iallefall! Mamma

Marte sa...

Takk mamman min :)

Betty Boom sa...

Jeg synes også at du tar himla bra bilder, de berører, rett og slett. De går rett i hjerte.

Likte godt bryllupsbildene også.

Tenk deg å være barnefotograf på heltid... mye svette :)

b